[22:39] я: Предлагаю вбить гвоздь в жопу(в голове пусто) автору этой галиматьи.
[08:49] я: Слава Украине - без украинцев...=)
[08:57] wSiZTfWfFBAIsVe: SsaiqRcwMR
[09:50] Случайный прохожий: [10:41] аллах акбар прав!Они(путиноиды) своё получат.У ФСБ мозгов нет.Кроче,бред сивой кобылы.
[19:25] Львівянин: Повний абсурд, або правда навпаки. Шановний Большевик Сергей - нехай буде вам відомо. що без продовольчої та інформаційної підтримки місцевого населення наші повстанці не воювали б до 50-х років. крім того, українські села спалювали справжні НКВС-війська, червоні партизани, німецькі каральні загони та польська армія крайова, а в містечку Копичинці на Тернопільщині була школа підготовки советських терористів, які переодягнені в нашу повстанську форму творили злочини проти мирних людей. А чи відомо вам скільки російських формувань було на боці німців, крім армії Власова (до реч,і реабілітованого), а яку роль виконували російські козачі загони, зокрема на території рейхскомісаріату......Советська пропаганда розрахована лише на бидло.
[14:47] Киевлянин: А как эти гады задергались, правда глаза колит. СУКИ!!!!!!!!
[19:46] Zlyj: Да все это могли делать только КГБисты. Это их почерк, а теперь с больной - на здоровую.
[23:31] Брольшевик Сергей: Очень хорошее свидетельство о зверствах бандеровцев! А больше всего от рук бандеровцев погибло простых украинских крестьян. По некоторым данным до 80 000 местных украинских крестьян пало смертью от рук боевиков ОУН-УПА.
[17:02] 35690: бред а не статья, особенно фото с детьми, якобы убитых УПА
[20:24] Нестор: Усі види катувань,які тут приведені,це види покарань середньовічного Китаю і періоду окупаціі Маньжурії та півд.західн.територій сучасного Китаю.Та і майже всі тхнуть азіатськими традиціями,ха,а російський танок трєпак і всі інші ненагадують монгольські таночки.Вся ця бредятина розрахована на примітивне бидло-як українське так і на російське,а бидло і худоба думати нездатне-зате за харч податне...
[10:12] ldfebuwwb: GQqRundqDTpwsm
[07:12] ihThWVKGZgPud: GjBTVtPauxu
[07:11] ihThWVKGZgPud: GjBTVtPauxu
[23:06] ПОТРІОТ: Стаття повне лайно, читаю і не можу стримати сміху... ну такииииййй брєєєд, що просто всятися можна від сміху.... лол.... кому і треба давати медаль за креативність, так це авторам цієї статті
[22:12] marsik: Долбонутая российская трескотня.ФСБ,это самый что не на есть ФАШИЗМ.И пусть мозги пудрят своим тупым кацапам,но не Украинцам.Привет России.
[10:42] пофигист: путин- долбоеб, фсб- гондоны, статейка- херня.
[10:41] аллах акбар: тут описаны зверкие казни, применяемые расейскими оккупантами в Ичкерии. Но мы еще спляшем ЗИКР на костях путина и медведева. Аллах Велик!
[10:38] путлер- капут!: клозетная фашистко- фсбешная порнография.